Lyhytkurssit

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, sisä Kuvaus luotu automaattisesti

Lukuvuonna 2022-2023 järjestämme lyhytkursseja sivutoimipisteessämme Keravan kirjaston yläkerrassa (paasikivenkatu 12, luokassa 0204) sekä pääkoulullamme Tomtebossa (paasikivenkatu 5).

Syyslukukausi 2022:

KORUSUUNNITTELUN LYHYTKURSSI:

19.8-7.10.2022

8 opetuskertaa (90min oppitunti)

Hinta: 95€

Opettajana: Tiia Karjalainen

Perjantaisin kirjaston opetuspisteessä klo 15.30-17

Korusuunnittelun lyhytkurssilla opetellaan korujen valmistamista alkusuunnitelmasta toteutukseen. Tavoitteena kokeilla erilaisia tekniikoita ja syventyä oman tyylin mukaisien korujen valmistamiseen. Kurssilla valmistetut korut oppilas saa mukaansa.

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi

MUOTOILUN LYHYTKURSSI:

28.10-16.12.2022

(ei opetusta 21.10, eikä 25.11)

8 opetuskertaa (90min oppitunti)

Hinta: 95€

Opettajana: Tiia Karjalainen

Perjantaisin kirjaston opetuspisteessä klo 15.30-17

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi

VAUVOJEN VÄRIKYLPY

Maanantaisin klo 10-10.45

SYKSY`1: 15.8-12.9.2022

SYKSY`2: 3.10-7.11.2022

Opetuspiste: kirjaston 2.kerros, Paasikivenkatu 12. Luokkaan me-talon ja tanssiopiston kanssa samasta aulasta.Vaunut voi jättää aulaan.

Värikylvyn ohjaa kuvataideopettaja, värikylpyohjaaja Eevi Kilponen.

Ota mukaan lapselle vaihtovaate ja pyyhe.

Värikylvyssä lapsiperheet pääsevät leikin, yhteisen ihmettelyn ja tutkimisen kautta tutustumaan moniaistiseen värien ja materiaalien maailmaan. Värikylvyssä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, havaitsemisesta ja tunnustelusta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki käytetyt materiaalit ja värit ovat vauvalle turvallisia. Päämäärä ei ole suorittamisessa eikä tehokkuudessa, vaan aistimisessa, hetkeen pysähtymisessä ja vuorovaikutuksessa vanhemman ja lapsen välillä. Lapsi, ennakkoluuloton maailman tutkija ja kokija on työskentelyn keskiössä

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Lyhytkurssin hinta 65€.

TAAPEROIDEN VÄRIKYLVYT 1-3 -vuotiaille

Maanantaisin klo 11.30-12.15

SYKSY`1 15.8-12.9

SYKSY`2 3.10-7.11.2022

Keravan kirjastossa kuvataidekoulun opetuspisteessä, 2.kerros. Me-talon ja tanssiopiston kanssa samasta aulasta. Paasikivenkatu 12.

Värikylvyn ohjaa kuvataideopettaja, värikylpyohjaaja Eevi Kilponen.

Ota mukaan lapselle vaihtovaate ja pyyhe.

Värikylvyssä lapsiperheet pääsevät leikin, yhteisen ihmettelyn ja tutkimisen kautta tutustumaan moniaistiseen värien ja materiaalien maailmaan. Värikylvyssä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, havaitsemisesta ja tunnustelusta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki käytetyt materiaalit ja värit ovat taaperolle turvallisia. Päämäärä ei ole suorittamisessa eikä tehokkuudessa, vaan aistimisessa, hetkeen pysähtymisessä ja vuorovaikutuksessa vanhemman ja lapsen välillä. Lapsi, ennakkoluuloton maailman tutkija ja kokija on työskentelyn keskiössä.

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Lyhytkurssin hinta 65€. Yksi kurssi kokoontuu yhteensä viisi kertaa.

MUUTA OPETUSTA:

TAIDELEIKKI (3.9.2022 – 6.5.2023)

• 2-3 vuotiaille vanhemman kanssa!
    Kuukauden ensimmäinen lauantai klo 10.30-11.30
  • 4-5 vuotiaille vanhemman kanssa!
    Kuukauden ensimmäinen lauantai klo 12-13.30

Maksuton jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina järjestettävä TAIDELEIKKI, on perheen pienempien omaa taidetoimintaa tutun aikuisen kanssa. Kuukausittain vaihtuvaan työpajaan voi ilmoittautua sähköpostitse etukäteen osoitteessa toimisto@keravankuvataidekoulu.fi. Opetus järjestetään Keravan kirjaston opetuspisteessämme, 2.kerroksessa kuvataidekoulun luokassa. Opettajana toimii kuvataidekoulun opettaja Marjut Maristo

Opetus on maksuton, eikä materiaalimaksua peritä. Ilmoittautuminen etukäteen. Ryhmäkoko max20 (yhteensä lapsia ja aikuisia)

LAPSI-AIKUINEN -ryhmät

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta lapsesi, lapsenlapsesi tai vaikka kummilapsesi kanssa? Keravan kuvataidekoulussa toimii suosittu kuvataideryhmä, jossa keskitytään yhdessä kuvataiteen harrastamiseen tutun aikuisen kanssa. Tutustumme taiteen eri tekniikoihin, kuten esimerkiksi grafiikkaan, keramiikkaan, maalaamiseen, animaatioiden tekoon, rakenteluun sekä valokuvaamiseen. Opettajana toimii kuvataidekoulun opettajat. Opetus lukuvuonna 2022-2023 MAANANTAISIN monitoimitalossa klo 16.30-18 (6-9v+aikuinen) ja toinen ryhmä 18.15-19.45 (10-11v + aikuinen) PERJANTAISIN kirjastolla (6-9v+aikuinen) klo 17-18.30.
ikäraja 6+
Opetuskertoja on syyslukukaudella 17 ja kevätlukukaudella 17.
Ilmoittaudutaan niin, että molemmat osallistujat ilmoittautuvat erikseen omalla lomakkeella. Viestikenttään oman parin nimi. Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Hinta 190€ pari /lukukausi, (95€/oppilas)

SARJAKUVA JA ANIMAATIOPAJA 9-11 -vuotiaille.
Ryhmässä syvennytään sarjakuvaan ja erilaisiin animaatiotekniikoihin. Ryhmässä opiskellaan tarinan rakentamista sekä vaha-, pala-,  ja piirrosanimaatioita . Animaatioita tehdään sekä käsin piirtäen että diginä. Harjoittelemme animaatioiden editointia ja valmiita animaatioita julkaistaan koulumme youtube-kanavalla. Lukuvuoden aikana syntyneistä sarjakuvista koostetaan yhteinen lehti.

Ryhmään tullakseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Opetusta on syksyllä 17 ja keväällä 17 kertaa, joista osa voi olla mahdollisia näyttely/elokuvaretkiä.

Hinta hinnaston mukainen 90min, eli 190€/lukukausi

Opetus on keskiviikkoisin klo 16-17.30 pääkoulullamme Tomtebossa. Opetus aloitetaan 18.1 syyslukukaudella.

Opettajana Heidi Savilakso-Saatsi

Lisäksi järjestämme Keravan kasvatus- ja opetusviraston kanssa yhteistyönä kuvataidekerhoja ja Harrastamisen Suomen mallin toimintaa Keravan kouluissa.