Lyhytkurssit

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, sisä Kuvaus luotu automaattisesti

Lukuvuonna 2021-2022 järjestämme lyhytkursseja sivutoimipisteessämme Keravan kirjaston yläkerrassa (paasikivenkatu 12, luokassa 0204) sekä pääkoulullamme Tomtebossa (paasikivenkatu 5).

Kevätlukukausi 2022:

Lasten Taideleiri

kesälomaviikolla (vko 23), ma-pe klo 9-15. Oppilaat 7-10v. Opetuspiste Keravan kuvataidekoulu opetuspiste Tomtebo, pääkoulu. Opettajina Eevi Kilponen ja toinen opettaja Aura Kotkavirta.

Tavoitteena tutustua laajasti kuvataiteen eri tekniikoihin, kasvattaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia ja tutustua kotikaupungin kulttuurikohteisiin.

Keravan kuvataidekoulun kesäleirillä tehdään joka päivä kuvataidetta ja liikutaan lähiympäristössä. Kuvisleirillä tutkitaan, leikitään, tehdään taidetta ja nautitaan kesän ensimmäisistä päivistä. Kuvisleirillä tehdään monipuolisesti taidetta ja sään salliessa teemme sitä myös paljon ulkona. Lisäksi teemme retken Taide- ja museokeskus Sinkkaan. Säänmukainen ja roiskeiden sietävä vaatetus.

Leirin hinta on 95 €

Leiriläiset ovat vakuutettuja Keravan kuvataidekoulun puolesta.

Lisätietoja toimisto@keravankuvataidekoulu.fi

Ilmoittautuminen osoitteessa kerkuva.eepos.fi

Oppilaat leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuorten Taidekurssi

Kesälomaviikolla (vko 23), ma-pe klo 10-15. Oppilaat 13v-16v. Opettajana toimii kuvataidekoulun opettaja Aura Kotkavirta.

Keravan kuvataidekoulun taidekurssilla tehdään joka päivä monipuolisesti taidetta ja retkeillään työskentelemään erilaisiin kohteisiin. Ota siis mukaasi polkupyörä! Säänmukainen ja taidetyöskentelyä sietävä vaatetus.

Taidekurssilla syvennytään oman ilmaisun löytämiseen.

Kurssin hinta on 95 €

Taidekurssilaiset ovat vakuutettuja Keravan kuvataidekoulun puolesta.

Lisätietoja toimisto@keravankuvataidekoulu.fi

Ilmoittautuminen osoitteessa kerkuva.eepos.fi

Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

VAUVOJEN VÄRIKYLVYT 0-1 -vuotiaille

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, vektorigrafiikka, kirjekuori, käyntikortti Kuvaus luotu automaattisesti

25.4-23.5.2022

Maanantaisin klo 10.30-11.30, yhteensä viisi kertaa.

Opetuspiste: kirjaston 2.kerros, Paasikivenkatu 12. Luokkaan me-talon ja tanssiopiston kanssa samasta aulasta.Vaunut voi jättää aulaan.

Värikylvyn ohjaa kuvataideopettaja, värikylpyohjaaja Eevi Kilponen.

Ota mukaan lapselle vaihtovaate ja pyyhe.

Värikylvyssä lapsiperheet pääsevät leikin, yhteisen ihmettelyn ja tutkimisen kautta tutustumaan moniaistiseen värien ja materiaalien maailmaan. Värikylvyssä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, havaitsemisesta ja tunnustelusta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki käytetyt materiaalit ja värit ovat vauvalle turvallisia. Päämäärä ei ole suorittamisessa eikä tehokkuudessa, vaan aistimisessa, hetkeen pysähtymisessä ja vuorovaikutuksessa vanhemman ja lapsen välillä. Lapsi, ennakkoluuloton maailman tutkija ja kokija on työskentelyn keskiössä

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Lyhytkurssin hinta 65€.

TAAPEROIDEN VÄRIKYLVYT 1-3 -vuotiaille

25.4-23.5.2022

Maanantaisin klo 9-10, yhteensä viisi kertaa.

Keravan kirjastossa kuvataidekoulun opetuspisteessä, 2.kerros. Me-talon ja tanssiopiston kanssa samasta aulasta. Paasikivenkatu 12.

Värikylvyn ohjaa kuvataideopettaja, värikylpyohjaaja Eevi Kilponen.

Ota mukaan lapselle vaihtovaate ja pyyhe.

Värikylvyssä lapsiperheet pääsevät leikin, yhteisen ihmettelyn ja tutkimisen kautta tutustumaan moniaistiseen värien ja materiaalien maailmaan. Värikylvyssä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, havaitsemisesta ja tunnustelusta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki käytetyt materiaalit ja värit ovat taaperolle turvallisia. Päämäärä ei ole suorittamisessa eikä tehokkuudessa, vaan aistimisessa, hetkeen pysähtymisessä ja vuorovaikutuksessa vanhemman ja lapsen välillä. Lapsi, ennakkoluuloton maailman tutkija ja kokija on työskentelyn keskiössä.

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Lyhytkurssin hinta 65€.

MUUTA OPETUSTA:

LAPSI-AIKUINEN -ryhmät

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta lapsesi, lapsenlapsesi tai vaikka kummilapsesi kanssa? Keravan kuvataidekoulussa toimii suosittu kuvataideryhmä, jossa keskitytään yhdessä kuvataiteen harrastamiseen tutun aikuisen kanssa. Tutustumme taiteen eri tekniikoihin, kuten esimerkiksi grafiikkaan, keramiikkaan, maalaamiseen, animaatioiden tekoon, rakenteluun sekä valokuvaamiseen. Opettajana toimii kuvataidekoulun opettaja. Opetus lukuvuonna 2021-2022 MAANANTAISIN monitoimitalossa klo 17-18.30 (pienet n.6v+aikuinen) ja toinen ryhmä 18.30-20 (9-12v + aikuinen) PERJANTAISIN kirjastolla (7-9v) klo 17-18.30.
ikäraja 6+
Opetuskertoja on syyslukukaudella 17 ja kevätlukukaudella 17.
Ilmoittaudutaan niin että molemmat osallistujat ilmoittautuvat erikseen omalla lomakkeella. Viestikenttään oman parin nimi. Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Hinta 180€ pari /lukukausi, (90€/oppilas)

ANIMAATIOTYÖPAJA 7-11-vuotiaille

Keravan kuvataidekoululla on vuosien kokemus animaatioiden teosta ja nyt meillä on mahdollisuus järjestää ryhmä, jossa syvennytään ainoastaan erilaisiin animaatiotekniikoihin. Ryhmässä opiskellaan tarinan rakentamista, vaha-animaatioita, pala-animaatioita, piirrosanimaatioita sekä käsin piirtäen että diginä. Ryhmään tullakseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sillä kokeneillekin tulee täällä uutta osaamista. Tule mukaan koko lukuvuoden kestävään animaatiopajaan. Opetusta syksyllä ja keväällä 16 kertaa sekä näyttely/elokuvareissuja.

Ilmoittautuminen kerkuva.eepos.fi  Hinta hinnaston mukainen 90min, eli 180€/lukukausi.

Lisäksi järjestämme Keravan kasvatus- ja opetusviraston kanssa yhteistyönä kuvataidekerhoja ja animaatiokerhoja Keravan kouluissa.