VAUVOJEN- ja TAAPEROIDEN VÄRIKYLPY vol.2 KEVÄT 2022
Maanantaisin
Taaperoiden värikylpy klo 9-10
Vauvojen värikylpy klo 10.30-11.30,
yhteensä viisi kertaa. Hinta 65€.
Opetuspiste: kirjaston 2.kerros, Paasikivenkatu 12.
Luokkaan me-talon ja tanssiopiston kanssa samasta aulasta.
Vaunut voi jättää aulaan.
Värikylvyn ohjaa kuvataideopettaja, värikylpyohjaaja Eevi Kilponen.
Värikylvyssä lapsiperheet pääsevät leikin, yhteisen ihmettelyn ja tutkimisen kautta tutustumaan moniaistiseen värien ja materiaalien maailmaan. Värikylvyssä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, havaitsemisesta ja tunnustelusta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki käytetyt materiaalit ja värit ovat vauvalle turvallisia. Päämäärä ei ole suorittamisessa eikä tehokkuudessa, vaan aistimisessa, hetkeen pysähtymisessä ja vuorovaikutuksessa vanhemman ja lapsen välillä. Lapsi, ennakkoluuloton maailman tutkija ja kokija on työskentelyn keskiössä.
Ilmoittaudu pian, ryhmä aloittaa ensi maanantaina!

Kuviksen jatkoilmoittautuminen päättyy 18.4.2022

Kuvataidekoulussa nykyiset taiteen perusopetusryhmien oppilaat voivat ilmoittautua ajalla 14.2.–18.4. opetusryhmiin lukuvuodelle 2022–23.

Uusien oppilaiden ilmoittautumisaika alkaa 21.3.2022 syksyllä käynnistyvälle uudelle lukuvuodelle.

Ohjeet jatkoilmoittautumiseen

Eepos-tunnukset

Jatkoilmoittautumista varten tarvitset henkilökohtaiset Eepos-tunnukset. Tunnukset on lähetetty sinulle opintojen alkaessa, mutta jos sinulta ei löydy niitä, pyydä uudet tunnukset Keravan kuvataidekoulun toimistosta toimisto@keravankuvataidekoulu.fi

Jatkoilmoittautuminen yleisesti

Varsinainen jatkoilmoittautuminen tehdään Eepoksessa kerkuva.eepos.fi henkilökohtaisia tunnuksia käyttäen, ei uutena oppilaana ilmoittautuen. Ennen jatkoilmoittautumista tarkista yhteystietosi ja korjaa muuttuneet tiedot. Lue ohjeet huolellisesti ennen valintoja, jotta tiedät, mitä valitsemasi vaihtoehdot tarkoittavat. Myös mahdollinen opiskelun lopettaminen kevätlukukauden päätteeksi ilmoitetaan jatkoilmoittautumislomakkeella. Merkitse lisätietoja kohtaan mahdolliset päivätoiveet ja kaverit, joiden toivot löytyvän samasta ryhmästä. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi syksyn ryhmissä. Paikan voi perua maksutta, mikäli suunnitelmasi muuttuvat.

Muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi – se on huoltajan/täysi-ikäisen oppilaan vastuulla. Tämä on tärkeää syksyn laskujen perilletulon varmistamiseksi. Käytä sellaista osoitetta, jota luet säännöllisesti. Täysi-ikäinen oppilas saa lukukausilaskun omaan sähköpostiinsa.

Jos jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä toimistoon, toimisto@keravankuvataidekoulu.fi tai puhelimitse 0407453913.

Lukujärjestys tehdään jatkoilmoittautumisten jälkeen ja tieto syksyn ryhmän kokoontumisajasta lähtee sähköpostitse oppilaalle heti lukujärjestyksen valmistumisen jälkeen.

Vauvojen ja taaperoiden värikylvyt tulevat taas!

Keravan kuvataidekoulun kevätnäyttely kuudessa eri virtuaalisessa verkkogalleriassa!

Keravan kuvataidekoulun kevätnäyttely on tänä vuonna esillä virtuaalisissa verkkogallerioissa kesän ajan.

Voit vierailla kuudessa eri galleriassa joihin työt on ripustettu teemoittain. Klikkaa tästä gallerioiden nimiä, jolloin pääset galleriaan. Odota kärsivällisesti gallerioiden latautumista.

Varjossa – Keravan kuvataidekoulun verkkokevätnäyttely 2021

Koti – Keravan kuvataidekoulun verkkokevätnäyttely 2021

Meri – Keravan kuvataidekoulun verkkokevätnäyttely 2021

Matkalla – Keravan kuvataidekoulun verkkokevätnäyttely 2021