Maksut

Kuvismuskari (2 opettajaa) 90 min 225€
Perusopetus 90 min 180€
Työpajaopetus 135 min 195€
Sisaralennus ja alennus toisesta kurssista on 12%:
– varhaisiän kuvataidekasvatus 18€
– perusopetus 22€
– työpajat 24€

Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu
Kuvataidekoulun kannatusyhdistyksen vapaaehtoinen jäsenmaksu on 18€

Lukukausimaksu ja peruutusehdot

Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätlukukaudelta erikseen. Laskut toimitetaan e-laskuina sähköpostin liitteenä. Pyydettäessä toimistosta voi saada myös paperilaskun.

Toimiston kanssa voi sopia eräpäivän siirrosta tai maksuaikataulusta.

Taloudellisesti tuettu oppilaspaikka

Vapaamuotoiset tuetut oppilaspaikat ovat haussa syyskuun loppuun saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rehtorille osoitteeseen heidi.savilakso-saatsi@keravankuvataidekoulu.fi tai kirjeenä osoitteeseen Paasikivenkatu 5, 04200 Kerava. Maksuhuojennuksen perusteena on oppilaan kiinnostus kuvataideharrastukseen sekä perheen taloudellinen tilanne.

Uudet oppilaat voivat perua paikan maksutta lukukauden kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen viikon sisällä.

Vanhojen oppilaiden tulee tehdä mahdollinen oppilaspaikan peruminen ennen syys- tai kevätlukukauden alkua. Oppilaspaikan perumisesta lukukauden jo alettua, peritään 50 euron peruutusmaksu.