Maksut

Lukukausimaksut 2021-2022

Varhaisiän kuvataidekasvatus 75 min 150€
Kuvismuskari (2 opettajaa) 60 min 166€
Kuvismuskari (2 opettajaa) 90 min 225€                                                   Kuvatanssi (2 opettajaa) 75min 262e

Perusopetus 90 min 180€
Työpajaopetus 135 min 195€
Sisaralennus ja alennus toisesta kurssista on 12%:
– varhaisiän kuvataidekasvatus 18€
– perusopetus 21,60€
– työpajat 23,40€

Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu
Kuvataidekoulun kannatusyhdistyksen vapaaehtoinen jäsenmaksu on 20€ Toivomme teidän kannattavan yleishyödyllisen, voittoa tuottamattoman yhdistyksemme toimintaa. Jäsenmaksun maksaneilla on äänioikeus kevätkokouksessa. Kannatusjäsenmaksu on vapaaehtoinen muille kuin kuvataidekoulun hallituksen jäsenille. Alla olevilla tiedoilla voi maksaa jäsenmaksun verkkopankissa.

Saaja: Keravan kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry
Tilino: FI38 8146 9710 0881 04
Euro: 20,00
Viesti: Maksajan nimi

Lukukausimaksu ja peruutusehdot

Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätlukukaudelta erikseen. Laskut toimitetaan e-laskuina sähköpostin liitteenä. Pyydettäessä toimistosta voi saada myös paperilaskun.

Toimiston kanssa voi sopia eräpäivän siirrosta tai maksuaikataulusta.

Vanhoilla oppilailla on ryhmiin etusija ja uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Uudet oppilaat voivat perua paikan maksutta lukukauden kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen viikon sisällä.

Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta.

Taloudellisesti tuettu oppilaspaikka

Vapaamuotoiset tuetut oppilaspaikat ovat haussa syyskuun loppuun saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rehtorille osoitteeseen heidi.savilakso-saatsi@keravankuvataidekoulu.fi tai kirjeenä osoitteeseen Paasikivenkatu 5, 04200 Kerava. Maksuhuojennuksen perusteena on oppilaan kiinnostus kuvataideharrastukseen sekä perheen taloudellinen tilanne.

Uudet oppilaat voivat perua paikan maksutta lukukauden kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen viikon sisällä.

Vanhojen oppilaiden tulee tehdä mahdollinen oppilaspaikan peruminen ennen syys- tai kevätlukukauden alkua. Oppilaspaikan perumisesta lukukauden jo alettua, peritään 50 euron peruutusmaksu.

Keravan kaupungin harrasteseteli

Harrasteseteli on keravalaisille 7-29-vuotiaille nuorille suunnattu avustus. Harrasteseteliä voi käyttää mihin tahansa säännölliseen, järjestettyyn tai omaehtoiseen harrastustoimintaan tai harrastusvälineisiin.

Avustuksen suuruus on enimmillään 300 euroa. Tukea myönnetään sosioekonomisin perustein. Avustus on harkinnanvarainen. Huomaa, että jos olet saanut saman kauden aikana harrastestipendin, et ole oikeutettu harrasteseteliin.

Avustusta ei ensisijaisesti makseta rahana hakijan tilille, vaan avustettavat kulut tulee laskuttaa Keravan kaupungilta tai toimittaa tosite tehdyistä hankinnoista Keravan kaupungille.

Lisätietoja: vs. nuorisosihteeri Pekka Järvinen,  p. 040 318 4073

Harrastesetelin hakuaika on 1.1.–31.5.2021 ja 1.8.–30.11.2021. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Harrastesetelin hakulomake 2021