Ilmoittautuminen

1. Oppilaaksi ottaminen

Oppilaspaikkaa voi hakea ympäri vuoden.  Uusien oppilaiden ilmoittautuminen ensi syksyn ryhmiin tulee tehdä 31.5. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu linkistä kerkuva.eepos.fi

Tietosuojaseloste löytyy linkistä Keravan kuvataidekoulun tietosuojaseloste
Jatkoilmoittautumisesta vanhoille oppilaille tiedotetaan erikseen loppukeväästä.

Kuvismuskariin ilmoittaudutaan musiikkopiston linkistä kemu.eepos.fi

Vanhoilla oppilailla on ryhmiin etusija ja uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Uudet oppilaat voivat tutustua kuvataidetunteihin veloituksetta kahden viikon ajan.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan oppilasryhmistä ja mahdollisista jonotuspaikoista kesäkuun alkuviikoilla.

2. Ilmoittautuminen

Lukuvuosi muodostuu syys- ja kevätlukukaudesta. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodelle ja se on voimassa sekä syys- että kevätlukukaudella. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen kautta sähköisessä Eepos-järjestelmässä.

3. Lukukausimaksu ja peruutusehdot

Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätlukukaudelta erikseen. Laskut toimitetaan e-laskuina sähköpostin liitteenä. Pyydettäessä toimistosta voi saada myös paperilaskun.

Toimiston kanssa voi sopia eräpäivän siirrosta tai maksuaikataulusta. 

Taloudellisesti tuettu oppilaspaikka

Vapaamuotoiset tuetut oppilaspaikat ovat haussa syyskuun loppuun saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rehtorille osoitteeseen heidi.savilakso-saatsi@keravankuvataidekoulu.fi tai kirjeenä osoitteeseen Paasikivenkatu 5, 04200 Kerava. Maksuhuojennuksen perusteena on oppilaan kiinnostus kuvataideharrastukseen sekä perheen taloudellinen tilanne.

Uudet oppilaat voivat perua paikan maksutta lukukauden kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen viikon sisällä.

Vanhojen oppilaiden tulee tehdä mahdollinen oppilaspaikan peruminen ennen syys- tai kevätlukukauden alkua. Oppilaspaikan perumisesta lukukauden jo alettua, peritään 50 euron peruutusmaksu. 

Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta.

Oppilaspaikan peruuttamisesta ja opintojen lopettamisesta on ilmoitettava toimistoon.

4. Poissaolot

Yhden opetuskerran poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa.  Pitkäaikaisesta poissaolosta on hyvä ilmoittaa toimistolle ja opettajalle. Oppilaan ollessa pois kuvataidekoulusta kolmatta kertaa perättäin, opettaja ottaa yhteyden kotiin. Kuvataidekoulu ei pysty järjestämään korvaustunteja oppilaan poissaoloista.

Lukukausimaksuun saa alennusta lääkärintodistusta vastaan, jos sairaudesta johtuva yhtäjaksoinen poissaolo kestää yli kuusi viikkoa.

5. Vakuutukset

Kuvataidekoulu on vakuuttanut oppilaat tapaturman varalle.