Keravan uudistetun Asemansillan vihkijäiset 11.1.2019 klo 17.00. Tervetuloa!

Kevätlukukausi alkaa 7.1.2019.

Keravan kuvataidekoulun syyslukukausi päättyy viikolla 50 (10.-15.12.). Silloin jaetaan oppilaiden työt ja tehtävälistat sekä vietetään pikkujoulua. Oppilaat voivat halutessaan tuoda omia herkkujaan. Kuvataidekoululla on tarjolla mehua ja keksejä.

Sinebrychoffin harrastestipendi on  nyt haettavissa! Myös kuvataidekoulun oppilaat voivat hakea stipendiä.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole opetusta.
Kuvataidekoulussa on opetusta normaalin lukujärjestyksen mukaan perjantaina 7.12. ja lauantaina 8.12.

Pyhäinpäivänä lauantaina 3.11. ei ole opetusta.

Vietämme kuvataidekoulussa syyslomaa 15.-20.10.2018.

Tule mukaan!
Kuvataidekoulussa on avoimet ovet lauantaina 13.10. klo 10-14. Tule tutustumaan kuvataidekoulun toimintaan ja tekemään kuvistöitä. Lämpimästi tervetuloa myös kaverit, sisarukset ja muu perhe!

Kuvataidekoulun kannatusyhdistyksen syyskokous on kuvataidekoululla, Paasikivenkatu 5, lauantaina 13.10. klo 14.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan kuvataidekoulun toimintaan!

Kuvataidekoulun uusi lukuvuosi alkaa lauantaina 18.8.

Lukuvuoden teemana on ”Tunnetko?”.
Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat!
Jatkuva ilmoittautuminen jonotuspaikoille linkissä kerkuva.eepos.fi

Arka lintu viidakossa Vilma Aikio 8v